AKTUELNO

Nije mogla da se zaustavi.

Posle svađe koju su imali jutros, Edo i Dragana uspeli su da se posvađaju i danas tokom sastanka kada su ukućani birali najglupljeg zadrugara. Nakon sastanka, ovo dvoje zadrugara otišlo je u pab.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamo su nastavili sa prepucavanjem, nakon čega je Mitrova završila u suzama. Ovu svađu prekinulo je pismo Velikog šefa o nastavku sastanka. I dok je Edo otišao u kuću kako bi čuo pismo, Dragana je lila suze u pabu.

Ja sam rekla da je to meni agresivno ponašanje, kad ti meni kažeš da se skloniš, jer ne mogu da razgovaram sa tobom. Kad god hoću da pričam, ti misliš da dođem s nekom agresijom prema tebi. Trudim se da pričam normalno, a ti treseš nogom, kolačiš očima... Nisi se tako ponašao napolju. Ne znam šta se događa. Na početku rijalitija, kada smo se svađali, uhvatio si me za ruku, pogledao si me onako krvavim očima... Ja ne znam zašto ja u tebi budim tu agresiju. Ti se agresivno ponašaš prema meni - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti uporno ovo objašnjavam, da ne bih ispao nasilnik... Znači ti si ostala sa mnom iz straha? Ja više ne prepoznajem sebe. Pusti me onda da se sklonim. Što sad cmizdriš? - rekao je Edo.
A što da ne cmizdrim? Zato što mi je krivo... Da li je ušao neki đavo u tebe - pričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti mirno kažem, skloni se, da ja ne bih bio agresivac. Izazvaćeš me da te udarim. Javno kažem da će me ova žena izazvati da je udarim i molim je da je skonite od mene - govorio je Edo.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'