AKTUELNO

Ovonedeljno izdanje emisije „Amidži šou” biće potpuno drugačije, jer će vaša omiljena lejt najt emisija biti posvećena povratku pevačice Ane Nikolić.

Nakon turbulentnog perioda, Ana se vratila na scenu novim albumom„Klinika”, a sa Ognjenom će ove večeri razgovarati o svemu što vas zanima.

Nakon prođaja, ali i razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana se našla u veoma teškom periodu. U toku trudnoće i posle rođenja ćerke Tare, pevačica jedobila višak kilograma, sa čime se borila duži vremenski period. Ana je odtada započela višegodišnju medijsku pauzu, koju je nakratko prekinula gostovanjem u „Premijera – Vikend specijalu” u junu prošle godine. Tada je otvoreno razgovarala osvojoj borbi sa viškom kilograma, majčinstvu, ali i zbog čega je došlo dorazvoda od popularnog repera.

Foto: Pink.rs

Sada, četiri godine nakon objavljivanja albuma„Labilna”, Ana Nikolićje odlučila da se vrati na muzičku scenu.Kada je najavila da izlazi novi album „Klinika”, Ana je zaintrigirala javnost, ali i oduševila njene brojne fanove, koji su snestrpljenjem iščekivali nešto novo od pevačice. Ana je drastično smršala, te jesa novim pesmama predstavila i novi izgled– Anu na kakvu su svi navikli još otkako sepojavila na muzičkoj sceni.

Večeras u emisiji „Amidži šou”, Ana će potpuno iskreno govoriti o teškom životnom periodu koji je iza nje – o velikim padovima i usponima koje je doživela, i kako je sa tim uspela da se izbori.

Foto: Pink.rs

- I ja sam bila na dnu, u svakom smislu te reči, i psihički i fizički, mentalno – rekla je Ana kod Ognjena.

Bez zadrške, Ana će govoriti i o privatnom životu. Otkako se vratila na estradu, mediji su počeli da pišu kako Rasta pokušava da je osvoji ponovo, a pevačica će ispričati šta je od toga istina i u kakvom je sada odnosu sa bivšim suprugom. Takođe, mediji su pisali i da Ana ima novog dečka, biznismena iz Crne Gore, a koliko istine ima tome i da li joj je on zaista bio motivacija da smrša, popularna pevaica otkriva upravo u emisji „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs

Osim i ljubavnom životu, Ana će govoriti i o svakako najvrednijoj stvari u životu – ćerki Tari. U protekle dve godine, život je potpuno posvetila njoj, a o tome čemu ju je sve majčinstvo naučilo, saznaćete u emisiji „Amidži šou“.

Očekuje vas i premijera njene nove pesme „Ti si kriv“, a kako će se snaći u igricama koje je Ognjen spremio za nju, saznaćete u novom izdanju emisije „Amidži šou“ koja upravo počinje na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Amidži Šou

#Ana Nikolić

#Ognjen Amidžić

'