AKTUELNO

Njeni vršnjaci su bili surovi.

Ove noći zadrugarima pitanja postavlja urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević, kao i voditeljka Dušica Jakovljević koja čita pitanja kolega novinara iz drugih redakcija.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si silom prilika sudija između oca i majke i morala si da odabereš stranu. Ko ti je više zamerao? - pitao je Darko Tanasijević.
Nisu mi zamerali. Ja sam bila više poštar. Kad oni ne razgovaraju, ja sam se uvek osećala kao između njih dvoje. Nisam jedina. Ima još dece razvedenih roditelja. Moraš da izabalansiraš, a da sve bude u redu. Smeta mi što moram da budem između njih dvoje, ali takva je situacija, nema drugog svedoka osim mene. Ja sam živela sa njima. Oni su moji roditelji, ja ih volim i tu nema strane - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Govorila si otvoreno o sukobu sa stricem Đoletom, da li misliš da se Gagi nije dovoljno zauzeo za tebe - pričitala je Dušica pitanje kolega novinara.
Meni je njihov odnos uvek bio hladan, nikad nisam osetila sa Đoletove strane neku privrženost i ljubav prema tati. Uvek je on bio kao neko ružno pače. Zato nisam očekivala da se on sa Đoletom prepire oko mene. Znam da je posle Amidži šoua nazvao Đoleta kad se on odrekao mene - navela je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si zbog Đoleta dobila alopeciju, da li si tražila od tate zaštitu? Jer te je Đole uvukao u porodične probleme a ti si bila samo dete - pitao je Darko.
Ja sam tu poruku krila, znala sam da će mama da poludi. Htela sam to da zataškam. Tražila sam pomoć psihologa u školi. Mami su javili iz škole, tu je ona saznala za poruku. Ona je sa njim pričala i rešila, a ja tati nisam rekla. Nisam htela da ih uvlačim u to. Taj period je bio katastrofa, razvod, karambol u novinarima, ja sam imala u školi pakao, deca su surova, zadirkivali su me za roditelje. Uvek sam se osećala kao da ne pripadam tom svetu. Imala sam dozu straha i pokušavala sam da sakrijem neke stvar - ispričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'