AKTUELNO

Slagala je!

Ove večeri pitanja zadrugarima postavlja urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević, dok im voditeljka Dušica Jakovljević čita pitanja drugih redakcija.

Anabela Atijas je rekla da je slagala da je Marko Miljković koristio nedozvoljene supstance, ali joj je tako Luna Đogani ispričala. Onda su novinari upitali Lunu da li je to istina ili je slagala.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoge stvari sam rekla mami, da li su istina ili nisu.... To za kokain nije istina. Svašta je bilo. Da je trošio moje pare, da se kockao, drogiro, to nije tačno ništa - rekla je Luna.
Anabela se ljuti na tebe zbog intimnih odnosa sa Markom, a vas dvoje ste pre neko veče - pročitala je Dušica jedno od pitanja.
Mi nemamo odnose, tuširamo se zajedno, ali nemamo odnose, mogu da se zakunem. Shvatila sam svoje zdravstveno stanje ozbljino, kao i Marko. Imamo pravo da se ljubimo ispod pokrivača. Tuširamo se zajedno, možemo, videli smo se goli, ne znači da imamo odnose. Ne znam šta je problem. Shvatila sam ozbiljno svoj problem od kada je mama ušla, Marko je to shvatio ozbiljno. Hvala što se uveli moju majku, ja sam sada bolja osoba. To što se mi pokrijemo pokrivačem, imamo pravo da se ljubimo. Ne moramo ni to, možemo da izdržimo - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'