AKTUELNO

Često se svađaju.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su rijaliti par koji se do sada najviše svađao pred kamerama TV formata koji prati ceo region "Zadruga". Oni su se i večeras posvađali pre emisije "Pitanja gledalaca", a o tome se polemisalo i tokom emisije koju vodi voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

On bude raspoložen, ustanemo i posle pet minuta vidim njegovu promenu, da ne znam šta sam uradila - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa sobom vodim borbu, ja ne znam šta se dešava sa mnom. Izgubio sam se... Ja sebe više ne poznajem, ali to postaje bolesno što ja radim. Ja sam svestan toga. To je meni bolesno. Mene druge devojke ne interesuju, dok sam u vezi. Iskreno sam se zaljubio, zavoleo sam je i vezao sam se. To što sam se ja izgubio i to što meni dolaze neke stvari iz porodice, pa ne mogu da izgradim poverenje... Ja bih voleo to, ali ne mogu. Najgore je što ja posle svoje greške budem svestan šta sam uradio, nekada nema nazad - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom večerašnje svađe Mine i Mensura, Anabela Atijas je na krevetu izjavila: "Kukala joj majka", a tokom ove teme pevačica je prokomentarisala ovu svoju izjavu i imala savet za Mininu majku da se posveti mlađem sinu i mami, odnosno Mininoj baki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako da ne budem na njenoj strani? To su takve gluposti na koje on reaguje. Ako njoj to odgovara, meni ne smeta, ali ja u ovom slučaju žalim Ivanu. Ako može neka se posveti Borisu (sinu) i baki - izjavila je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'