AKTUELNO

Osvrnula se i na Jovanin prisan odnos sa Đoganijevom, koji je jedan od ključnih razloga zbog kog je Sanja odlučila da stavi tačku na ljubavnu romansu sa Matorom.

Tema koja je uzburkala javnost jeste raskid Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković koji se desio javno pre samo nekoliko dana, kada su sad već bivše partnerke imale poziv u rijaliti formatu ,,Zadruga 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je iznosila mnogo razloga zbog kojih je stavila tačku na romansu, od Jovaninih dopisivanja sa bivšim devojkama, pa sve do toga što je počela da se druži sa Lunom Đogani i Anabelom Atijas, budući da su prošle godine imale žestoke ratove.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Matora je tokom žurke kada su Anabela i Gagi imali nastup, prišla Luni i grlila je veoma strasno, jer je Đoganijeva bila pogođena nastupom roditelja. Ono što je svakako poznato jeste da su se Luna i Matora ranije na jednom prestoničkom splavu poljubile.

Kontaktirali smo Ljubu Pantović koja je u odličnim odnosima i sa Sanjom i sa Jovanom. Ljuba je izdvojila vreme i iznela nam svoje mišljenje o svemu što se prethodnih dana odigralo. Ne krije da joj se nije svidelo ponašanje Stankovićeve, ali ni Jovanino, a po njenim rečima nije bilo onakvo kakvo je trebalo da bude.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Što se tiče Matore i Sanje, svi znaju da sam ja prijatelj i sa jednom i sa drugom, da se stalno čujem sa Sanjom, i da sam podrška Matoroj. Smatram da su obe pogrešile, Sanji sam to rekla, Matoroj nemam priliku da to kažem, ali ću joj napisati čestitku za rođendan. Svi znaju da ja znam žestoko da napadnem svoje prijatelje, kada rade nešto pogrešno, baš zbog toga jer ne želim da pogreše. Sanji sam rekla da je pogrešila jer je žustro pričala sa Jovanom i nije se potrudila da uspostave normalnu komunikaciju, kontakt tokom poziva, trebalo je da joj objasni da nema razloga da se ljuti što je snimljnena u Paparaco lovu sa bivšim verenikom, nego je trebalo da kaže da se to desilo tad i tad i da automatski odstrani taj razlog zbog kog je Matora bila besna. Međutim, Matora je napravila veliku grešku, jer već danima priča ružne srtvari o Sanji, vidi se da iz nje govori bes, Matora ne misli loše o Sanji, ali je besna i nema mogućnost ništa da proveri, barata poluinformacijama od ljudi koji su ulazi i koji su namerno krili te informacije - rekla je Ljuba.

Potom smo je upitali i za odnos Jovane u Lune, budući da je i to jedan od ključnih razloga zbog kod je Sanja raskinula sa partnerkom, a Pantovićeva na to kaže:

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Pink.rs

Što se tiče Lune, ona je tu kolateralna šteta, ali bukvalno. Zato što je njoj poklonjena narukvica, samo zbog toga, Sanja i Matora su probleme koje su imale zbog Lune razrešile i sad se napravila glupost i ja mislim da njih dve treba da sednu bez lažnih prijatelja, publike i ne znam ni ja koga i da kažu jedna drugoj. Matora da da objašnjenje zašto je radila neke stvari, kao i Sanja i da se dogovore šta će i kako će. Tu nema niko pravo da se meša, ja dam savet, ali se ne mešam. Ukoliko budu normalno razgovarale mogu da razreše sve nesuglasice. I najgore što je dopustila Matora jeste da sedi sa ljudima koji joj nisu prijatelji, sa Anom i sa klošarom Davidom, samo zato što ne bi imali sa kime da se druže u ovoj sezoni, zato se druže sa njom, da bi im ona spremala, štekala, a šta su joj radili prošle godine. Koliko je zgužvani klošar vređao Matoru, da bi takva osoba sad ogovarao Sanju i Matora mu iznosila intimu, to je nedopustivo - izjavila je Pantovićeva.

Za kraj razgvora upitali smo Ljubu i da nam prokomentariše Sanjine navode i Jovaninim aferama sa bivšim devojkama, za koje je Stankovićeva tvrdila da je videla dokaze da su se dopisivale i kontaktirale.

To je njihova stvar, zato i kažem da bi trebalo da sednu da popričaju o svemu na miru - završila je Ljuba.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U nastavku tekst možete pogledati kako je izgledao video poziv Sanje i Matore tokom kog je došlo do žustre rasprave.

Autor: O. Bogdanović

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Jovana Tomić Matora

#Ljuba Pantović

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

#Zadruga

'