AKTUELNO

Više nema nameru da se meša u njihove svađe.

I ovog popodneva tokom emsiije "Pitanja gledalaca", isto kao i sinoć, povela se polemika o navodnim tajnim planovima koji imaju Marko Miljković i Jelena Pešić nakon što budu izašli iz "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom Marko je rekao kako se više neće mešati u odnos Lune i Jelene, kao i da neće komentarisati Pešićevu. U nastavku se oglasila i Jelena Pešić koja je rekla kako ona neće "vaditi oči" s nekom devojkom zbog muškarca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da ispadnem šmeker, da se njih dve svađaju oko mene. To Luna tvoje ponašanje vodi ka tome, a ja uporno pokušavam da ne ispadnem taj šmeker, povucite ručnu, vama će da prave probleme. Marko će sada da stavi tačku na ovu priču i Marko niša više ne želi da komentariše za Jelenu Pešić - izjavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće Jelena da vadi oči zbog muškarca. To je smešan priča, jesam rekla nešto što ne bih volela da se čuje i zna, ali ne može za jedan minut da se dogovori neki život i da se prave planovi. Što se tiče svađe između Lune i Mene, tu se nisam navikla, tako da se neću svađati sa njom, ali ona mene sitno provocira, ja ću negde morati da reagujem. Više puta se ugrizem za jezik, jer je u teškoj situaciji - povukala je Jelena Pešić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'