AKTUELNO

I dalje se nisu pomirili.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga", igraju "Igru istine" nakon što su obavili nominacije, a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana želeo je da čuje u kakvim su sada odnosima Nina Babić i Mlađan Jovanović koji su imali ponovo žestoke svađe, a ovom prilikom spominjali su i svoje majke, kao i njihova zanimanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako je bilo grdno i sa moje i sa njegove strane. Preterali smo onaj dan, mislim da ne može gore da bude. Mnogo smo svađa izneli. Ponašamo se kao da smo najveći neprijatelji u kući. Ja ne znam gde sam naučila ovoliko da psujem i za to nemam opravdanje - govorila je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije navika ni da kažem: "Mrš u pi*ku materinu", a što se tiče Mlađe i mene, naravno da su sve laži pogotovu sa njegove strane. Nije me on čupao. On se stvarno iznervirao. Ja nikad nisam pričala o s*ksu, to je jedino bilo ono sa Mićom, kao moje prvo iskustvo. Ja sam to čula da je neko ovde pričao, meni je to ušlo u glavu. Nismo se pomirili. On se nije zakleo u s*ks, nego za neke druge stvari. Za majku znam da je i on izrevoltiran - dodala je Nina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'