AKTUELNO

Nekada su bili bliski.

Anabela Atijas, nakon što je pričala sa Ninom Babić o ćerki Luni Đogani, postavila je naredno pitanje Jeleni Pešić: "Ima jedna stvar koja me kopka već duže vreme, u nekom našem razgovoru, pitala sam te da li misliš da se Marko ponaša okej prema meni i ti si ga u jednoj rečenici zaštitila. Rekla si da se on dobro snalazi u ovoj priči".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da bi po meni najveći dokaz ljubavi bio, da šta god ti radila, on pokaže svoju smirenost i da ne želi sa tobom da se raspravlja. Rekla sam da mislim da se iz njega sada crpi ono najgore i da je to nešto što on ne zna da poseduje - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo meni malo deluje iznenađujuće. Kada su ovakve situacije kao ove današnje, tu vidim neke situacije koje ne mogu da se odglume. Da te ne voli, da ne može da podnese svoje prisustvo, to se vidi. Da li tu postoje neke rijaliti igrice? Možda i verovatno postoje. Žena si, ne sme tako da se ophodi. Ne opravdavam ponašanje prema tebi. Čini mi se da je ovo nešto najgore od njega. Luna je to dozvolila - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'