AKTUELNO

Nisu se ustezale.

Tokom ove večeri dugo se komentarisala tema Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

Svoj komentar je dala i Ana Korać, bivša drugarica Janjuševića iz prve sezone "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se izjasnila, Janjuš se ljutio na mene, ne bih više da ga nerviram. Stvar je jasna, emocije postoje, odgovaraju im i pitanja, zato neće dati odgovor do kraja. Maja voli pitanja, ona je zavrtela priču Prcko i Žaklina, zbiližili su se, videli da to ide dobro, ima i emocija, nije samo drugarstvo. Janjuš je ozbiljan čovek, ne treba mu ovo, ali kad se završi rijaliti od toga neće biti ništa. Oni kroz sprdnju opravdavaju ono što zaista postoji. To se vidi, neka, neka su srećni, od te priče nema ništa kad izađu napolje, to je rijaliti priča. Narod sve vidi, kad su oni sami i njihove intimnije stvari. Oni su meni simpatični, meni se njihova veza sviđa. Rekao je da je Maja najbolja od svih, normalno kad je njegova - rekla je Zorica.
Ja nisam u vezi ovde, kad se završi rijaliti idem kući svojoj. Kao što se završio i prošli rijaliti, ja ću biti sa svojom porodicom i trošićemo pare koje sam ovde zaradio. Ne viđam se ni sa kim, idem kući i to je to. Neću joj kupiti minđuše. Ako se desi da budemo u dobrim odnosima, da ostanemo ovako do kraja, možemo nekad otići na ručak i to je to - rekao je Janjuš.
Možda se i uzmete - dobacila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je pitao Janjuša da li je on blokirao Anu Korać na Instagramu, ili je ona njega blokirala.

Ana je mene blokirala na Instagramu, ja nju nisam. Samo jednu poruku, ovo je živa istina... Koliko sam vremena proveo sa Anom, a samo jednu poruku sam joj napisao i to kad joj je umro otac, izjavio sam joj saučešće, nikad više - naveo je košarkaš.
Rekla sam da ne razumem što su se svi uplašili kad se daje taj spisak, da smo svi isti, Janjuš je sedeo tu, Maja mu je rekla nešto... Ispalo je kao da se Zorica plaši Janjuša. Maja se okrenula i rekla mu da mi odgovori. Je l' si ti njegova devojka ili advokat? Nema potrebe da ti to komentarišeš, to sam rekla Tari danas. Maja stalno gleda u mene. Izljubomorisala mu je i za kiselo mleko što mi se nasmejao - rekla je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona i David ne postoje u ovom rijalitiju, imaju kredit iz prošle sezone - rekla je Maja.
Što ti ne uzmeš kredit nego kleptomanišeš pa ulaziš u rijaliti sa tuđim stvarima? U četvrtu sezonu će ući sa Janjuševim papučama - dobacio je David.
Ona mene pokrade i još me komentariše. Maja je ljubomorna kad se Janjuš i ja šalimo, prabacuje mu i gleda gde sam. Tako bih se i ja ponašala da sam zaljubljena - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je rekao da Anin poljubac sa Janjušem nikad nije viđen, a Majin sa njim jeste.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'