AKTUELNO

Nije mu svejedno!

Nakon kratkog predaha, Mensur Ajdarpašić želeo je da prokomentariše komentare zadrugara na osnovu video-priloga o skandalu koji je Mina Vrbaški napravila na proslavi najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam da se nadovežem, najgore od svega je što kada si u vezi sa nekim u nekom odnosu, postoje ljudi koji žele da ti namerno juriš za njima. Mene je izluđivala jedna te ista stvar, to da Mina ne može bez mene, da me voli, ja sam to video, ali ja dođem, hoću da je grlim i ljubim, ona je bez volje, mene to izludi. Time je prouzrokovala da se kod mene nešto probudi. Prebacila je ona meni nekoliko puta da ja gledam u neke devojke, ona guši samu sebe, jer ne izgovara to. To treba da kaže, ja sutradan kada sam rešio da ne jurim za njom, onda je ona prišla meni. Ja sam je čupao da ne ide, dok ona mene ljubi i govori mi da ide. Ništa, ispostavilo se da Mina mene voli i stalo joj je do mene, jer nakon toga kada je bila ona svađa zbog brata, ja sam rekao sebi da neću da pravim magarca od sebe, a nisam, nego ne znaš kako da reaguješ u nekim situacijama, dok ti p*zdiš, a neko je hladan. E sada sam ja sada bio fleksibilan, dok je ona htela da se svađa sa mnom. Sutradan za brata, bio sam ljut i nisam hteo da pravim budalu od sebe, ona je gvovorila da ne može bez mene, hteo sam ili da budemo zajedno, ili da se rastanemo. Ima Mina emociju, samo što ona ne želi da pokaže. Ona voli da kalkuliše, malo je hladnija, ona hoće da se njen partner trudi oko nje. Ja objašnjavam situaciju ljudima - pričao je Mensur.
Sa Tomovićem nije mogla ovako - bila je kontatacija voditelja.
To je drugačiji odnos, neću da upoređujem to, ne interesuje me. Sa mnom je ovako pa ovako, nije moglo drugačije. Ako se ispostabvi dobro po nas i da shvatimo da smo obični ludaci koji su bezveze histerisali... Ja znam kakvi će komentari biti mojih drugara, da sam budala koja plače, a ovamo razbijam. Nije to ništa strašno što je ona mene udarila šamarem, ja ne bih mogao nikada njoj da uzvratim - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'