AKTUELNO

Ne smiruju se!

Haos Dragane Mitar i Edisa Fetića ne prestaje. Ovo dvoje posvađanih ljubavnika nastavljaju da iznose detalje Banetu Čolaku, a Dragana je optužila Edovu još uvek zakonitu suprugu Zilhu Karišik da joj je pretila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pretila mi je njegova žena, govorila mi: "K*rvo", da će da mi odseče kosu, sa tvog Instagrama imam poruke, da će da mi dolazi na ročište - govorila je Dragana.
Ko još veruje Dragani Mitar? - uzvratio je Edo.
Ko još veruje Edisu, Enisu, kako se zoveš? - odbrusila je Mitrova.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

On je došao tu sa njih petnaest da mene štrecaju. Siniša sa devojkom za sto, poređao njih 15, a njen drug kaže na sve to: "Ako ti dobace, nemoj da odgovaraš, povuci se" - ispričao je Edo.
Tako se bori za ženu. Siniša se takmičio sa Pavlom i sa tobom, ti si izgubio. I ti si se tu noć povukao - rekla je Mitrova.

Njih dvoje su nastavili da se prepucavaju, a Bane je želeo da sazna još detalja. Između ostalog pomenut je i Pavle Jovanović, a Fetić je odmah počeo da sprda Draganu.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su stvoreni jedno za drugo. Pavle je bio švaler, a ja sam dečko - istakao je Fetić.

Dragana je zatim ispričala Banetu kako je uplovila u odnos sa Pavlom. Mitrova je priznala da je zbog svađa na početku braka sa Sinišom, sa Jovanovićem ušla u priču brzo nakon toga jer je htela da vrati svom suprugu, a da se Edo pojavio prošle godine u junu.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'