AKTUELNO

Tenzija dosegla vrhunac!

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje u emisiji ,,Pitanja novinara" za  Mensura Ajdarpašića.

Odakle ti pravo da bilo šta kažeš ružno za Tomovića? On je nikada nije vređao zbog onoga sa čime se bavila. Napravio si od labuda ružno pače. Daješ sebi za pravo da nekoga vređaš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega nikada nisam vređao, ja sam tokom svađe samo to rekao. To što se ona oseća pored mene kao ružno pače, nisam kriv. Da sam je vređao, jesam, možda zbog toga što sve to potiče iz emocija, kad ona mene provocira. Ali nisam ja napravio od nje to. Evo neka ona objasni gledaocima zašto je to tako - rekao je Mensur.
Poenta je, ja sam tebi namerno rekla, da bih te povredila, jer si ti mene isto povredio. Vratila sam ti za ono što si rekao za moju mamu. Pusti ti mene šta ću ja da pričam. Vidiš kako si ti bezobrazan! Dovoljno si bezobrazan van njega! Je l' možeš da staneš? - vikala je Mina na Mensura, jer joj nije dozvoljavao da da izjavu, prekidao je i urnisao svojim komentarima, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Izgubila sam samopouzdanje, stanem, pa se pogledam, kao da više nijsam ja Mina. Naše ponašanje prouzrokuju naše svađe. Ja ne mogu bez njega, ja sam njega zavolela. To da je neko napravio ružno pače od mene, nije, to mogu samo ja sebi da dozvolim. Vladimir mi je neprijatan - rekla je zadrugarka.
Nemojte pominjati Vladimira, molim vas - dobacivao je Mensur.

Tara Simov iznela je svoje mišljenje o datoj temi za crnim stolom. Međutim, ono što je kod Mensura izazvalo haos jeste kada je voditelj saopštio da mu je brat poručio da će ga vratiti na fabrička podešavanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'