AKTUELNO

Nastavljena velika humanitarna akcija zaposlenih u Meridianu.

U nastavku velike akcije dopremanja pomoći za građane Srbije najteže pogođenepandemijom virusa korona, volonterski tim Meridiana obišao je opštinu Bela Crkva itom prilikom najugroženijima uručio pakete sa najneophodnijim životnimnamirnicama i sredstvima za higijenu.

Paketi su građanima dopremljeni i uručeni direktno na kućnu adresu, kao znak solidarnosti i podrške.

-Hvala Meridanu što su nas se setili u ovom momentu kada nikome nije lako isvakome je ponešto potrebno. Od svega nam najviše znači vaša pažnja i to što stenas se setili, jer uvek svaka kriza najteže udara na ljude u manjim mestima - reči suIvane Spasojević iz Bele Crkve.

Kompanija Meridian nastavlja da sa svojim volonterima obilazi čitavu Srbiju kakonijedan građanin kome je sada pomoć i podrška najpotrebnija ne bi bio zaboravljen.

Foto: Promo/Meridian

Inače, volonteri Meridiana su u proteklom periodu posetili veliki broj najugroženijihu više gradova i opština Srbije. Do sada je pomoć uručena građanima Rume, SremskeMitrovice, Kule, Crvenke, Zaječara, Novog Sada, Čačka, Novog Pazara, Sombora,Kraljeva, Negotina, Beograda i Šida. Za sva mesta zajedničko je to što su paketipomoći dopremljeni direktno na kućne adrese najugroženijih, jer je u ovommomentu, osim solidarnosti i istrajnosti, potrebna i efikasna i blagovremena reakcijasvih društveno odgovornih kompanija, pojedinaca i institucija.

Meridian sa ponosom ističe da je u prethodnom periodu pomogao Infektivnukliniku u Beogradu, doniravši veliku količinu opreme i pokazujući timeopredeljenost ka doprinosu jačanju institucionalnih i materijalnih kapacitetazdravstvenog sistema Republike Srbije, kroz obezbeđivanje što boljih uslova za borbuprotiv opakog virusa.

Kompanija je do sada podržala i Institut za majku i dete (obezbeđene infuzionepumpe za bebe), Dečiju bolnicu za plućne bolesti, Kliničko – bolnički centar “DragišaMišović”, Nišku bolnicu, Društvo za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i druge zdravstvene i socijalneustanove širom ovog dela Balkana.

U globalnoj krizi kakva je ova ne postoje državne granice. Zato je i u Crnoj Gori višedesetina volontera kompanije Meridianbet, zajedno sa aktivistima Crvenog krsta, dosada obišla i paketima pomoći podržala najugroženije građane Podgorice, Berana,Nikšića, Budve, Bijelog Polja i Herceg Novog.

Meridian – uvek i na svakom mestu uz narod kada je najpotrebnije.

#Meridian

#Meridian bet

#Meridian kladionica

#Mobilni Rulet

#Mobilni Slotovi

#Najveći Bonusi

<
'