AKTUELNO

A samo što su se pomirili...

Marko Miljković u emisiji "Pitanja gledalaca" rekao je kako bi van "Zadruge" popio kafu i sa Jelenom Pešić i sa svojom devojkom Lunom Đogani. Ovo se nije svidelo Luni koja je izjavila kako ona ne pije kafu, kao i da nema potrebe da se oni druže. Nakon ovog pitanja došlo je do svađe između Lune i Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde, bre... Nemoj da mi truješ glavu. Nema potrebe da se svađam ni sa tobom, ni sa njom... Ako se ti tripuješ, tripuj se slobodno - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Povredilo me je tvoje izlaganje. Rekla sam ti sve, ti se praviš lud... Sve ti pričam, sve znaš... Sad si pokazao da ti tako odgovara. Kakvo druženje? Zašto bi se družio ti s njom? Očigledno ti je do nje stalo više nego do mene. Ti znaš kakva sam ja - rekla je Luna.
Jeste, Luna, ja se ložim, svi se ložimo... Šta očekuješ od mene? Da nap*šavam ljude? Neću! Luna smiri strasti, sednemo svi na kafu i to je to... Tebe sam spomenuo, ne treba da skačeš toliko. Rekao sam: "Ako nećeš ti, neću ni ja" - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Muvala mi je dečka. Ti znaš da je to istina i da ti odgovara to, zato i ćutiš. Joj, jadna, baš ne zna ona da se snađe. Toliko si naivan. To radiš jer ti odgovara. J*bala te Jelena! Bolje da me nisi spomenuo, to je za mene uvreda! - dodala je Luna.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'