AKTUELNO

Uvek ispred svih!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić uključio se uživo sa pevačicom Katarinom Grujić i to direktno sa Slavije, a ona je bila u veoma neobičnom izdanju!

Naime, ona je na ulici bila u bademantilu i sa peškirom na glavi!

Prekinuo si me u tretmanu gde se detoksikujem od života (smeh). Ja nisam kao druge, ne radim što rade drugi, opet ću biti najlepša - rekla je Katarina.

Foto: Privatna arhiva

Kaća je priznala da vredno radi na svom novom albumu, koji će kroz nekoliko meseci ugledati svetlost dana, ali i šta će poželeti sebi za rođendan, koji je za nedelju dana.

Mi već duži period pripremamo album, zbog korone smo sve pomerili, ne bi bilo okej ni da tad nešto pustimo, trebalo je za moj rođendan, ali prva pesma će biti za mesec dana najviše - rekla je ona i dodala:
Ja sam uvek želela sebi zdravlje i sreću, to je jedino što mi treba i što ne mogu da kupim sama. Punim 28. godina. Da se udajem sa 28 godina kada spremam najbolji album na svetu? Hvala, ali ne hvala.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju razgovora, Katarina je priznala da joj je prijao period tokom vanrednog stanja jer se posvetila sebi.

Meni jako nedostaje publika, bina, ali desila se užasna stvar. Moramo i sad da se pazimo, da se čuvamo, ja sam iskoristila policijski čas da se posvetim sebi, porodici. Sve što se dešava ide preko moje grbače i nemam vremena da se opustim. Sad sam naučila neke stvari i menjam ploču. Mislim da će svako od nas praviti greške, ali to su samo lekcije. Nemam sad preterano veliku grešku, ali sve je to deo života. Nikad lepše nisam izgledala, nisam se bolje osećala - iskrena je bila pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Katarina Grujić

<
'