AKTUELNO

Klupko se razmotava!

Maja Marinković priznala je da se ljubila u garderoberu sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i da joj je obećao da će staviti tačku na brak sa svojom suprugom Enom. Ovu situaciju u emisiji "Pitanja gledalaca" komentarisali su i ostali zadrugari, nakon što su Maja i Janjuš izneli svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je uvek mene mešala kada ja imala problem s Janjušem. Ja sam imao razgovor s njom u pabu, rekao sam joj da laže. Janjušu nije bilo jasno do koje emocije je Maja došla. Ona je meni u šiframa rekla to, ona je za stolom govorila: "Nemoj ja da progovorim!". Ona je to pokazivala. Ja sam pokušavao kao prijatelj da pomognem i njemu i njoj - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je, ja sam ovde znala 80% te priče. Iskreno, nisam znala za ovu lažnu nadu Janjuševu, znala sam za poljupce ispod jorgana. Milion puta je plakala zbog njega. Ja sam podržavala nju u svakoj njenoj odluci, ne opravdavam to što je ušla u celu priču, emocije su bile prejake. Ja je sada podržavam da apsolutno kaže sve i skine teret sa sebe. Istina u svakom smislu pobeđuje. Jeste, ovo je sve istina - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si me zadovoljavala? - pitao je Janjuš, Maju.
Ja sam rekla sve i priznala. Jesmo se mazili, bili smo intimni, nije bilo odnosa. Ko je dovoljno pametan može da shvati. Kriva sam ja, ali kriv je i on - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znala da su se ljubili i za prstiće. Ja nisam mogla da verujem da će Maja sebi da dozvoli to. Bolje da izađe kao lažov, nego kao ljubavnica. Slažem se s Mićom, da ovo Maja negde radi i zbog kadra - rekla je Nina.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'