AKTUELNO

O ovome se polemiše.

Odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića je buran od samog starta, a ni raskid nije pomogao da se ovo dvoje zadrugara raziđu. Iako su je svi savetovali da se posveti sebi, i nastavi dalje, Mina uporno ponižava Mensura i moli ga za ljubav, kršeći dogovor koji je napravila sa njim i cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, mnogi zadrugari, ali i publika, smatraju da je sve to deo njene igre. U javnost je ponovo isplivao klip koji je izazvao pometnju na početku "Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, dok je pričala sa Nikolom Orozovićem u sobi za izolaciju, ova takmičarka je šokirala svog cimera kada mu je priznala da su mnoge stvari koje radi samo njena igra, te da je tako počela da se ponaša i van rijalitija.

Meni je um postao rijaliti, ja napolju splektarim sama sa sobom. Meni je mozak postao rijaliti. Ja sam tebi samo pomogla, veruj mi, sve je lepo. Veruj mi. Ovo je kao šah, oni su moji pijuni. Počela sam da uživam u tome. Kako su mene uništavali, ja sam došla da uništavam, da dobijem ono što ja želim - govorila je Mina tada.

Da li i Vi smatrate da je sve ovo Minina igra ili sve radi zbog ljubavi prema Mensuru? Glasajte u anketi koja se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'