AKTUELNO

Nije mogao da se obuzda!

Voditelj Milan Milošević upitao je Marka Janjuševića Janjuša zbog čega je ucenjivao Maju Marinković da ukoliko bude otišla na poligrafsko testiranje, da će napustiti velelepno imanje.

Podsetimo, nekoliko sati pred poligrafsko ispitivanje, nakon žurke, Janjuš je pokušao da pobegne, kako bi ubedio Maju da ne otkrije istinu o njihovoj aferi, ali ona nije odustala od svoje misije da dokaže ljubav koju oseća prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da ako ode na poligraf, a ideš napolje? - upitao je voditelj.
Da, samo zašto to, svi nas gledaju, osećam se povređeno, jer joj ništa loše nisam uradio! - rekao je Janjuš.
Janjuše, ali ona je ljubomorna - prokomentarisao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma na koga ljuborna? Kakva Pešićka? Posle mi kažu zašto idem napolje i zašto se nerviram, ovo nije istina bre! Rekli su mi: ,,J*bi joj mater", nisam to uradio, govorili su mi svi da je mršnem! - pravdao se Janjuš, iako joj je tokom tih scena govorio da zadrugarku voli najviše.
Posle onoga sa žurke, izgubio si kredibilitet! - odbrusila je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On ovde postavlja nebulozna pitanja, kada se nešto desilo, kada je bio poljubac, gde... Ja sam upoznao njegovu ženu i ćerku, i priča kako je poštuje, a onda ode sa Majom u pad. Njegova dela rade suprotno, on je prejako zaljubljenu Maju i ima pravo, ali se pravi lud, što ne ustane i kaže da je voli i da hoće da bude sa njom, a ne da ustane i kaže: ,,U koliko sati je bilo to?" - rekao je Bane Čolak.
Ključna stvar je da pored svega sinoć, ja znam da je on besan sada, on je insistirao je da ne idem na poligraf - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'