AKTUELNO

Odmah krenula ka kapiji!

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, koje je pročitao vođa Stefan Karić.

Dragi zadrugari, s obzirom na to da je Mina prihvatila da učestvuje u "Trenutku istine", vreme je da Mina krene na kapiju, kako bi se obavilo poligrafsko ispitivanje - pročitao je Stefan, a Mina je odmah krenula ka kapiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Mine, na poligrafsko ispitvanje otići će i Edis Fetić, a večerašnju emisiju "Minin i Edov trenutak istine" će voditi Darko Tanasijević, urednik zabave portala Pink.rs.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Večerašnje poligrafsko ispitivanje vršiće licencirana detektivska agencija Anonimus i Poligraf centar.

Licencirana detektivska agencija Anonimus

Licencirana detektivska agencija iz Beograda, sa glavnom kancelarijom koja se nalazi na Dedinju. Preko 13 godina poslovanja u detektivskoj delatnosti. Preko 3000 rešenih slučajeva. Agencija od poverenja, kredibiliteta i integriteta. Detektivske poslove obavljaju isključivo licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom u bezbednosnim strukturama. Sprovodimo sve vrste detektivskih poslova i pružamo profesionalne, diskretne i pouzdane detektivske usluge fizičkim i pravnim licima na teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Uvek smo tu za svoje klijente kao podrška, oslonac i neko na koga mogu računati u svakom trenutku, koliko god da je situacija kritična. Svi angažmani ostaju poslovna tajna.

Poligraf centar

Poligraf centar je akreditovana, sertifikovana i licencirana agencija koja pruža usluge profesionalnog testiranja na poligrafu. Obavljamo sve vrste poligrafskih testova za naše klijente, testove privatnog tipa, testove poslovnog tipa, za fizička lica i pravna lica. Prva smo agencija ovog tipa u Srbiji, jedina agencija koja posluje po APA standardima i jedina agencija koja poseduje APA licencu u Srbiji. Testovi se sprovode na opremi koja je poslednje generacije, koju takođe jedini imamo u Srbiji. Članovi smo Evropske, Američke, Britanske i Ruske poligrafske asocijacije i jedina smo agencija koja ispunjava uslove za članstvo u tim asocijacijama. Poslovni partneri smo sa kolegama iz Amerike a imamo saradnike na svih šest kontinenata sveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.