AKTUELNO

Skandal u Beloj kući!

Naredno pitanje postavila je Milica Kemez, a uputila ga je Mini Vrbaški o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem i rečima koje je izgovorio za njenu majku Ivanu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš izdajom to što ti je dečko nazvao k*rvom i ti se posle pomiriš sa njim i spavaš - pitala je Milica Minu.
I tebi je Bora svašta rekao, pa si se pomirila sa njim, ali nema veze, neću da mešam Boru. I ja sam njemu sve i svašta rekla, on se izvinio mojoj majci i eto. Pitaću Brendona, kako komentarišeš Šopićku i Stefana? - objasnila se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarišem ih vrlo gotivno, seksualno, upali su u krize, ali to uspešno prevazilaze. Mislim da su super par i da će biti u vezi. Ja moram zbog verodostojnosti da kažem, kratko da kažem, s obzirom na to da si mi sinoć pričao, nema potrebe da se ljutiš, za Orozovića, gde sam ja bio u šoku, prvo si mi naveo da je sve lažirao ovde i da ću se iznenaditi kada budem saznao neke stvari i onda si mi rekao nešto, gde sam ja rekao da ću morati da kažem i da pitam. Voleo bih da sve što si mi sinoć ispričao, da njemu kažeš u lice, rekao si mi da je škrtica, da je pokvaren, rekao si mi da znaš da je bio u vezi sa jednim glumcem, ja sam te pitao sa kojim, ti si rekao da je poznat - rekao je Brendon.
Sve ovo što si ispričao, ja sam Nikoli ispričao odavno, a sve ono što sam ti jutros ispričao sam se šalio. Meni je jako zanimljivo da gledam vaš odnos - tvrdio je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga