AKTUELNO

Kaje se!

Još jedna gledateljka se uključila u emisiju "Zadruga - Narod pita", u kojoj su večeras gosti Dragana Mitar i Edis Fetić. Ona je bila šokirana ponašanjem devojaka u Beloj kući, koje su s vremena na vreme nasrtale na svoje partnere. Gledateljka je istakla da su je oduševile samo Miona Jovanović i Jelena Pešić.

Gledateljka je potom pitala Draganu da li je svesna koliko je olakšala Siniši što se razvodi od njega i da li oseća zrno griže savesti zbog svega što je uradila, jer će to Jovan nekada gledati. Eda je pitala da li se kaje i da li novac može da zameni ljubav, mir i divnu ženu Zilhu.

Da li je sve ovo bilo vredno, Edise, da onakvu porodicu rasturiš? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je što sam dozvolila neke stvari. Pošto je rekla da sam promenila 20 muškaraca, neka kaže i 90. Sa kim si, takav si. On je u meni proizveo da to dostojanstvo bude srozano, da sam pogrešila, jesam. O toj emociji najmanje može da priča neko ko nije tu - rekla je Dragana.
Evo, sada Dragana kaže da sam ja kriv zbog njenog dostojanstva. Ako sam ja kriv, nisam namerno. Što se tiče toga da sam uradio neke stvari koje nije trebalo, jesam. Ali samo ja znam zbog čega sam uradio. Povukle su me emocije. Izvinjavam se i deci i Zilhi. Čim nije uspelo to sa Draganom, nije vredelo - istakao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#edis fetić