AKTUELNO

Pa skandal!

Emisija ,,Zadruga - Narod pita" dostigla je vrhunac zbog Maje Marinković, Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

U nastavku, Šopićeva je prokomentarisala odnos Maje i Janjuša, te ih je uporedila sa njenim.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se tebi činio ovaj njihov odnos u Zadruzi i ovo sve što smo sada čuli? I šta je tebe najviše zabolelo u odnosu sa njim? - upitao je Darko.
Pa bio je dosta sličan, osim što smo Janjuš i ja stali u jednom momentu, ovde nema kraja. Kada su oni počeli da se druže, mene je to podsećalo na neko naše druženje, ali oni su nastavili, mi smo prekinuli i to je to. Ja sam se osetila kao budala. Ja ne mogu da se setim šta je on meni pričao. Ja sam bila akter, povređena i ljuta, ali sada to je odavno bilo. Što se tile Janjuša i mene, mislim da je jedina tema koja se povampirila. Ja sam u januaru sve ispričala. Mi smo imali pitanja i neka ovlaž, pa je počelo da se priča u junu, kada je on bio u odnosu sa Majom. Šta mi je obećavao, nije mi ništa obećao, ne mogu da se setim - bila je povučena Ivana.
On tako funkcioniše sa svim ženama, svi pod kalup, ti si smešan. On bruka svoju ženu - odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam htela da pravim probleme, Janjuš se nije protezao u našim razgovorima, Stefan i ja nismo pominjali Janjuša. Dešavalo se to kada smo Stefan i ja ušli u vezi i malo posle toga, dok Jelena nije iznela to, pa je prestalo. Ja sam Stefanu rekla sve, kao i Jelena, da, bila je to ona pesma u pitanju - dodala je Šopićeva.
Ma nikada nisam naručio pesmu - tvrdio je Janjuš.
Za mene je ovo završena priča, gospodin koji sedi preko puta mene. Ja nikog nisam došla ovde da vređam - ubacila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga