AKTUELNO

Nije mogao da se seti!

U nastavku emisije ,,Zadruga - Narod pita" gosti Jelena Pešić i Gagi Đogani nastavili su da komentarišu najintrigantnije teme i događaje iz ,,Zadruge 3".

Gledateljka iz Novog Sada imala je pitanje za Gagija, a radilo se o neslanoj šali Marka Miljkovića sa skokom sa mosta, o čemu detaljnije možete pročitati u nastavku.

Foto: Printscreen YouTube/Sikter Tube

Ja te sada pitam, nadam se da si me razumeo. Luna je sedela pored njega u autu i on je istrčao iz kola i kao hteo da skoči sa mosta i to je kao trebalo da bude smešno. Kako se osećaš ti kao otac deteta koje je nažalost i meni je tvoje Lune žao, moli da ide na lečenje psihijatrijsko, dok njen dečko karikira nepotkrepljenje priče, a ona je toliko psihički slaba da će je i najmanji vetar gurnuti u ludilo? Da li je njegova šala na mestu, s obzriom na to da ima devojku koja je nestabilna? - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj, ovako, ona kada je imala te svađe sa Markom, nikada nije molila za ljubav, ona je molila za, ovaj, za ono nešto što je ona možda pogrešila, uvek kad je ispala neka svađa, tamo gde je ona pogrešila, samo je zahtevala za oprost, nikada nije molila za ljubav - odgovorio je Gagi.
Gagi, gledali smo bar pet klipova gde moli za ljubav, gde ona kaže: ,,Molim te nemoj da me ostaviš" - prokomentarisala je Jelena.
Da, ona nije molila za ljubav, nego za ono navodno, što je slagala... Meni to nije izgledalo kao da je molila za ljubav - odgovorio je denser.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga