AKTUELNO

I oni su uhvaćeni večeras zajedno, pa su pričali i o svom odnosu.

Paparaci portala Pink.rs uhvatili su večeras Maju i Janjuša kako uživaju u noćnom provodu, a to su odmah u emisiji "Zadruga - Narod pita" komentarisali i Macini gosti Bane Čolak i Ivana Krunić.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ja redovno pratim portal Pink.rs. Video sam da su bili na splavu. To mi govori da ima nešto između njih - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u Zadruzi videla da je ljubav između njih dvoje velika, možda sam od prvih koja je to saznala, mora tu biti nešto jako... Videla sam. Što Bog spoji, niko ne razdvoji. Nikada nisam bila za to da u vezu uđe dvoje koji su zauzeti. Bane je za mene, kada sam ušla u Zadrugu, bio slobodan. I ponašao se slobodno. I nas je uhvatio paparaco. Mi smo došli u pola 11. I onda, šta mi da radimo, mi smo rešili da odemo da popijemo neku kaficu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je svašta pričala o meni, ja sam pisao i to pismo... Ja sam tada čuo da je Ivana s Mlađom u vezi - rekao je Bane.
Ja sam iznela neke stvari drugi put kada sam se vratila u Zadrugu, ali glavni razlog mog raskida niko nije znao. On je saznao to kada smo izašli. Ja nisam htela da tako odvratna vest izađe o njemu. Ja to nikada neću reći... - rekla je Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.