AKTUELNO

O ovome u Beloj kući nikada nije pričala.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je pobednicu "Zadruge 3", Ivu Grgurić u njenom rodnom Zagrebu. O Ivi su svašta pisali od toga gde živi, čime se bavi, da li ima svoj stan, a ona je ovoga puta odlučila da sve otkrije javno.

Iva nas je dočekala ispred stana koji je planirala da kupi, ali je ipak odlučila da kupi stan u Beogradu, gde je odlučila da otvori svoj kozmetički salon. Ona je svim gledaocima televizije Pink pokazala svoju sobu i svoju omiljenu prostoriju u stanu, njen garadarober.

Foto: TV Pink Printscreen

Prilikom snimanja stana, u dnevnoj sobi bio je i Ivin dečko, Filip Đurić, koji je pohvalio Ivu kako kuva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ivom je Nemanja obišao i centar Zagreba, Trg Bana Jelačića, gde Iva zna sa prijateljima da sedne i popije kafu. Nemanju je zanimalo kakav je odnos Ive sa njenim roditeljima na šta mu je ona odgovorila:

U dobrim sam odnosima i sa majkom i ocem, napokon, za to sam zahvalna "Zadruzi" jer me je otac tamo gledao 24 sata i upoznao me je tako. Meni je on uvek nedostajao i njegova zaštita koju sad imam - rekla je Iva i nadovezala se na mišljenje njene porodice o Filipu:
Filip im se jako dopada, nas dvoje smo se promenili mnogo jedno zbog drugog i verujem u tu ljubav - dodala je Grgurićeva.

Autor: N.B.

#Iva Grgurić