AKTUELNO

Sad više nema nazad!

Paula Hublin i Fran Pujas doživeli su još jednu svađu, tokom koje je definitivno došlo do pucanja njihovog odnosa i za sve su krivi Anđelo Ranković i Vladimir Tomović, kao i Vuk Mob koji tokom porodičnog sastanka nije imao lepe komentare za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu ćutao, jer ga ignorišem! - rekao je Fran.
Pusti me da završim, ispada drugačije. Digne se Tomović i kaže da sam napravila žrtvu od sebe. Neću ti davati lažnu nadu, ni njemu, nikome, ispalo je da ja idem u zagrljaj svima! Ja ti govorim kako ispada - pričala je Paula.
Nemoj mi to raditi molim te - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je moja odluka, ili je možeš poštovati, ili ne. Ja ću tebi jedno reći, ja sam donela odluku, ja vidim da mučim i tebe i sebe. Pričam, pusti me! Vidiš li šta je ispalo, ceo dan se potresam, ne želim pričati ni sa kim ceo dan! Mene niko ne pita kako je meni, još me prozivaju! Ja završavam svaku priču sa tobom, odlazim iz kreveta! Od sada ću raditi sve šta mi se bude radilo! - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran je na sve moguće načine pokušao da smiri Paulu, ali nije uspeo da je smeška, te je onda odlučila da definitivno stavi tačku na odnos sa njim.

Autor: O. B.

#Zadruga