AKTUELNO

Pale su teške reči!

Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" i niza žučnih rasprava, desio se okršaj između Tome Panića i Tare Simov.

Bolje idi kući i pazi ženu i dete, tvoja žena sedi kući i plače jer ti muvaš klinke - rekla ej Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si beda bedna, i prodala bi sve samo da uspeš u rijalitiju, i zašto mi spominješ dete. G*vno jedno, klošarko jedna - rekao je Toma.
Ja sam rekla da ću vam u*rati zadatak, ja ne bih tebe dirala nego Frana. ja to nisam rekla - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove situacije, ja znam Frana i Paulu, i ja sam otvoreno rekla da sa Paulom ne mogu da budem prijatelj sa njom, ja sam videla neke stvari, koje si ti rekla pa negirala - rekla je Hana.
Mi nismo upućeni u sve te zadatke! Meni je Paula prišla i rekla mi je da vam to jaje polupamo, kako bismo dobili nagradu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja protiv Hane nemam ništa, a onda mi je ona objasnila. Ne znam koji su to njeni prijatelji kojima sam ja neprijatelj, ne znam zaista s kim se ona druži. A što se tiče zadatka, Tara je protiv tebe nemam ništa. Ti i ja nemamo nikakav problem, i mi normalno pričamo. Tara shvati, to je zadatak. Ja sam samo rekla da on mene nikada nije nosio, pa sad neka se iznosi - rekla je Paula.
Ja sam danas bio vulgaran prema tari, koje mi je rekla kako Paula i ja želimo da joj uništimo zadatak - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao kako on nikada nije bio prema Pauli kao prema Tari. To je ženska sujeta, prosto ovo mi sada ne pije vodu. Ja sam bila kod drveta za zadatak, care znam da si upućen u sve, i da niste znali, a znate da neko ima zadatak, ne trebate to da uradite! Ovde je netrpeljivost jasna, a on je jako raspoložen - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi je rekla da se čula sa mojima, i da mi pomaže zbog depresije. Mi smo kliknuli i odgovara mi. Ja sam tražio da mi puste pesme, ništa drugo - rekao je Fran.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga