AKTUELNO

Uživa u obavljanju kućnih poslova!

Bivši učesnici ''Zadruge'' Iva Grgurić i Filip Đukić otkrili su kako provode vreme u svom zajedničkom stanu, a ona je otkrila kakva je domaćica.

- Volim da kuvam, perem i peglam. Pravim trenutno Filipu jaja i veoma sam raspoložena domaćica (smeh). Malo se umuti i bude odlično. Sad se malo šalim, ali znam svakakva jela da spremim, gulaš, pasulj... Mnogo toga znam da radim i nije mi teško. Filip je veliki srećnik što se tiče toga. On voli zdravu hranu, piletinu, voli tunjevinu, jako se dobro hrani. Ne voli da mu se u hranu dodaje so. Što se mene tiče, vodim računa o ishrani. U „Zadruzi“ sam jela konstantno iz dosade. Sada samo jedanput dnevno jedem i smršala sam sedam kilograma. Ujutru pojedem jabuku, popijem kafu i samo u šest sati pojedem nešto. Imam trenutno 57 kilograma - kaže Iva, dok se Đukić našalio na njen račun.

Foto: Instagram.com/iva_grguric

- Jeste li gledali seriju „Očajne domaćice“? Šalim se, nisam zahtevan što se tiče toga. Ne tražim svaki dan da bude drugačije, imam svoj siguran meni i toga se držim - govori Filip koji je zajedno sa devojkom pokazao dnevni boravak u kojem provode minimalno vremena.

- Najviše vremena provodimo u spavaćoj sobi, ali dnevna soba nam je najprostranija. Zaista je velika, ponekad pozovemo društvo. Ne možemo da kažemo da smo asocijalni, ali ne možemo da se setimo kada smo nekoga ciljano pozvali. Nemamo vremena ni za izlaske, tu su neki naši ciljevi i da nešto uspemo da ostvarimo od onoga što zacrtamo - kaže Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić