AKTUELNO

Mile Kecman, otac nestalog fitnes trenera Jove Kecmana (50), rekao je da je upravo on sinu dao 16.000 evra, nakon čega je Jovo nestao.

Mile je za TV Pink rekao da je novac koji je dao sinu imao jer je pozajmio od poznanika, ali i digao kredit.

Kako kaže, nakon što je Jovo uzeo novac njegov drug ga je odvezao do Malog Mokrog Luga i tu ga ostavio. Od tada mu se gubi svaki trag.

- On nije bio narkoman, mrzeo je narkomane, drogu, ne znam šta bi moglo da bude... Bio je dobar momak, sportista, malo je bio nevaljao kada je imao 17, 18 godina, ali sve u svemu bio je dobar - rekao je Jovin otac.

Prema našim saznanjima, Jovo je 10 do 15 dana pre nestanka bio izuzetno nervozan, a svojoj devojci se poverio da ima lične probleme koje treba da reši.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka nestalog fitnes trenera Ana ispričala je da je Jovo izuzetno vezan za porodicu, naročito za oca.

- Meni je u jednom trenutku rekao "pazi mi Mileta", ali mi smo se uvek šalili. Ja se iskreno nadam da će ga naći ili da će se pojaviti - kaže Ana.

Prema njenim rečima, beogradski trener je oko dve nedelje pre nestanka počeo da bude uznemiren.

- Stalno je gledao kroz prozor, na sat kao da nešto čeka. Stalno je bio nervozan i pričao je da ima neki lični problem, ali ne i koji. Radio je normalno, držao je treninge, imao je mušterije, ali nije mogao da bude posvećen poslu zbog tog ličnog problema - objašnjava sagovornica.

Podsetimo, beogradski trener je nestao 24. septembra, i kako priča njegova devojka, sa sobom je poneo samo ličnu kartu, pomenuti novac, a mobilni telefon je ostao kod kuće.

Porodica i prijatelji mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Kecmanu da o tome obaveste policiju.

#Jovo Kecman

#Otac

#Trener