AKTUELNO

Planirao i da joj uzme sav novac!

Miljana Kulić već danima pokušava da izvuče priznanje od Lazara Čolića Zole da joj je bio veran i da je nije prevario s drugom devojkom. On tvrdi Miljani da se to nikada nije desilo i da je samo o njoj razmišljao. Međutim, portal Pink.rs došao je u posed prepiski koje govore suprotno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove poruke potpuno demantuju Zoline reči i pravdanja Miljani da je nikada, pre ulaska u Zadrugu, nije prevario! Zola je toj devojci slao srca i obećao da će biti zajedno kada izađe s imanja u Šimanovcima kako bi išli na more.

Zola je takođe slagao da je sat koji je poklonio po ulasku Miljani, kupila njegova majka Bosa, a zapravo u prepiskama se jasno zahvaljuje devojci koja je obavila tu kupovinu i ističe kako će Kulićki reći da joj je poklon poslala njegova mama. Takođe, on je vređao Miljanu u tim porukama i napisao da će joj uzeti sav novac koji zaradi, nazivajući sebe Titom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mačko, hvala ti na lepim trenucima u Beogradu. Molim te nemoj nikom da pričaš da smo se viđali, jer znaš i sama da će mi novinari napraviti pakao od života - napisao joj je Zola.
Ma, nema šanse, bre. Si lud? Pa ne ide ni meni baš u prilog zbog posla i Dragana - napisala je ona.

Foto: Pink.rs

Znam lutko! Ja ulazim u Zadrugu prekostura veče i idem sa taktikom da uzmem pare. Onu kravu debelu ću obrlatiti kako ja znam i umem. Hvala ti što si mi uzela ovaj sat, ja ću reći da joj ga je moja Bosa poslala - napisao je Zola.
Ha, ha. Ti bre nisi čist. Drži se Miksi, uzmi lovu i uloži u sebe - dobio je Zola odgovor od devojke.

Foto: Pink.rs

Pa to ti govorim! Ja sam Tito za te stvari, veruj mi. Čim izađem, idemo ti i ja negde na more. Pozdravi Milicu, pa se vidimo i čujemo. Drži mi fige, da ovo sve s Zadrugom i Nišljinkama prođe korektno i da izađem do juna. Hvala ti na svemu, ljubim te gde najviše voliš. Idem sad - napisao je Čolić.
Važi mačak! Čuvaj se! Pamet u glavu i rasturi tamo - napisala mu je ona.

Autor: S. K. / O. B.

#Zadruga