AKTUELNO

Noć razotkrivanja!

Nakon pauze za reklame u emisiji "Gledanje snimaka", Jovana Tomić Matora nastavila je da komentariše razgovor Nenada Aleksića Ša i Sanje Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj klip mi je potvrdio sada sve, Ša je znao sve za Anđela. Ja rijaliti ne igram, naročito ne sa Sanjom. Ša možda ne igra sa mnom rijaliti, ali me je gledao u oči i lagao. Kladio se sa mnom. Uveravao da priča sa Anđelom ne postoji. Zna da se Sanja kao loži na Frana, a potvrđuje da je zdrava priča sa Anđelo. Pričaju sve, poveravaju se, smatram da Ša zna sve Sanjine planove. Nije mi lepo kao prijatelju ovo da vidim. Što se mene tiče, definitivno su jedno drugom podrška. Ša je izabrao stranu i ima pravo da izabere, samo nemoj mene da lažu i da me prave psihopatom. Nisam ni slepa, ni glupa - istakla je Matora.
Ispada da joj se svetim zbog "Zadruge 2", nije zbog toga. Nikad ne bih to uradio. Stvarno se ne sećam ovoga. Onog drugog se sećam. Jesam slagao Matoru, to je srž. Ali jednu stvar nisam slagao. Jeste jedan od razloga što Sanja neće da uđe u vezu sa Anđelom Fran - govorio je Ša.
Ispao si Matori loš prijatelj, a za nas lažov. A ispao si i Franu loš prijatelj. Što ga nisi iščupao iz g*vana i rekao da se on uopšte ne sviđa Sanji? - poručio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, da li te je sramota? Da li si došla ovde da me izludiš? - prebacila je Matora Sanji.
Da sam htela, mogla sam - uzratila je Stankovićeva.
Ja ovde nisam ljuta na Sanju, nego na Ša. Rade mi iza leđa. Sam je priznao da je loš drug. Moli Tamaru i Anu da nikad više ne progovore sa Sanjom, pokušava da me diskvalifikuje ovde - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne glumi žrtvu - poručila je Sanja.
U "Zadruzi 2" je više doprinela svađi sa Ša, nego ja - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.