AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

Naredno pitanje u "Mićinoj igri istine", postavljeno je Ani: Zašto smatraš da pojedinci ne smeju da kažu sve, reci ko su oni?

Mnogo je njih, koji ne smeju da uđu u sukob sa tobom i sa Kristijanom, kao i Toma koji mi je jako drag, ali kada je delio budžete on je dao velike budžete drugima a nama sa kojima je dobar nije a pljuje te ljude kojima je dao velike budžete - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje je za Vladimira: Šta misliš o vezi Mine i Cara?

Ne želim da pravim haos, rekao sa Mini i Filipu kakao gledam na njihovu situaciju i nadam se da on shvata kakva je ona vrteška a ako nije saznaće, a ja Minu znam i rekao sam joj da su mi od nje d*pe i leša uza zid i da ne pravi neprijatelja od mene, jer joj to ne treba. Ona treba da bude srećna jer ja nisam ni komantator njihove veze, jer da jesam pozlilo bi im - rekao je Vladimir.
Svi ste videli kako je Mina pričala Matori o njemu, i videlo se da nije lagala i da su joj se probudile stare lepe uspomene, a to se pokazalo i u četvrtak kada su ga napravile ljubomornim i ja mislim da Mina nije neko ko može da sakrije emocije dobro je znamo - rekao je Kristijan.

Naredno pitanje je postavljeno Zvezdanu: Da li je Čorba kriv za tvoju depresiju?

Pa ja imam neke simpatije, i volim ga kao osobu i jeste on deo moje depresije - rekla je Zvezdana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje je za Zolu: Da je Miljana trudna, da li bi priznao dete i bio sa njom?

Naravno da bih priznao dete i ne bih okrenuo leša, i aj nikada u životu njoj ne bih okrenuo leđa a ne znam da li bi bili zajedno jer jako je teško da mi opstanemo i vidim šta se sve dešava, i ne mogu da razmišljam da li će da me ugrize za ono pa da završim kao Kristijan - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje postavljeno je Vuku: Da li je prijateljstvo sanje, Matore i Ša iskreno?

NIje, jer vidi se da nije pravo ja gledam sa strane i ćutim jer ne želim da se mešam, video sam ja to od starta i da tu nema iskrene ljubavi i prijateljstva. On je jako prvag i rekao je da ne može da im oprosti što su htele da ga razvedu - rekao je Vuk.

Naredno pitanje ej za Rialdu: Opisi mi karakterne osobine, Sanje, Matore i Ša?

Sanju ne poznajem, ali mislim da se folira i da ima neki bes prema Jovani i zato sve ovo radi i da je ovo sa Franom budalaština! Matora je neko kome je ovo ključni momenat za njenu psihu i mnogo je srčana i pogrešno protumači stvari pa od muve napravi medveda, a ume da bude i surova. Nenad je neko ko ne zna da vlada sa svojom emocijom, i dozvoljava da ga Tara koja ima dvadeset godina naziva debilom pred svima i ima kratak fitilj i sujetan je za neke stvari, ali i zna da udari nisko ali se pokaje - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje je za Erminu: Zašto zoveš Aleks Karić?

Zato što je provela leto kod Karića, pa sam htela da je podbodem. Videla sam da je kačila storije dok je bila tamo, pa sam htela da podbodem - rekla je Ermina.

Naredno pitanje je za MIlicu: Kakav je odnos između tebe i Bore?

Mene je blam, ali tako je kako je. Ja sam ga zamolila da mi ne prilazi, ali on opet priše i volela bih da dobijem rehab na sedam dana da se malo sastavim. Ja jesam raskinula ali ga volim, i ako se pomirimo ja nikada od njega neću dobiti ono što mi treba u vezi, ali sam se vezala za njega i teško mi je bez njega ali mi treba vreme - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga