AKTUELNO

Jako se razočarao.

Nakon "Izbora potrčka" ali i izbora "Omiljene osobe" na red je došao i "Pretres nedelje sa Milanom". Vreme je da zadrugari otvore sve one teme o kojima se danima ćutalo i koje su se skrivale od ušiju mnogih. Voditelj Milan Milošević je tu da im postavlja pitanja, ali i da otkrije šta su neki zadrugari iza leđa pričali svojim "rijaliti prijateljima".

Prva tema koju je voditelj Milan Milošević započeo, bila je vezana za situaciju koja se odigrala sinoć, a to je raskid Maje Marković i Alena Hadrovića. Takođe ono što je prvo prokomentarisano, bilo je to da je ona nedavno dobila stvari od Jovice Putnikovića, bivšeg verenika.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Jelena Simonović

Kao prvo, nije smešno. Odmah da demantujem, ja stvari koje sam dobila nisam probala. Ja Alena nisam ostavila, nisam tako nikada rekla. Ja sam samo objasnila da želim da budem sama. Samo sam uvidela realnu sliku, jer, dok sam bila sa Alenom, mene je napolju neko voleo. To me je sve pogodilo, i osetila sam veliku grižu savesti. Rekla sam Alenu i Ivani. Alenu sam sve objasnila, jer sam svesna da ovo gleda i moja porodica, moji prijatelji, sve me je sada stiglo, i sve me je dotuklo. Ja jesam zaljubljena u Alena, ali moram da se kontrolišem ovde - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u neku ruku razumem da su joj poljuljana osećanja i da je veliki pritisak na njoj. Bilo je i javnosti, ljudi su joj svašta pričali, zadrugari isto. Ja kapiram da joj je jako teško. Isto tako, ja sam njoj lako mogao da objasnim kako da se postavi za neke stvari, ali sada, neka sama donosi odluke, tako je i ovu donela. Isto sam rekao i malopre. Ali, posle ovoga, moraće i ona mene da razume. Imao sam devojku šest godina, ona mene nije ispoštovala kada nije želela da napravimo veći korak. Osećam se razočarano, i nisam očekivao to - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije  nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga