AKTUELNO

Ne prestaju da se svađaju.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a trenutno traje suočavanje Zerine Hećo i Alena Hadrovića, a urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić podigao je i Maju Marković, da čuje mišljenje o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da se mešam u ovaj odnos. Ona što priča njenu stranu, to je njeno pravo. Ja ne znam šta je istina, to je između njih. Ne znam... Trebalo bi on da kaže, ali to je na njemu. On je rekao svoju stranu priče, ona je došla da izjavi svoju... - rekla je Maja.
Kako gledaš na to što je Zerina rekla da je Alen slagao više stvari? - pitao je Nemanja.
Ja verujem Alenu, to je to što mogu da kaže, ne znam za ovo drugo šta da kažem - dodala je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina kaže da su 77 puta bili na ručkovima, piću... Zerina je za mene bila jako ubedljiva u priči. Alen je bio pokoleban, Maja nema ovde šta da kaže, ona ne zna da li je došla ili pošla. Ovde je bila priča da je Zerina htela da se zabavlja sa Alenom, a da on to nije hteo. Tu stoji celi problem, treba to da reše kao ljudi - ubacio se Lepi Mića.
Ja sam tu priču rešila još napolju. Naš poslednji susret je bio na Platou, ja sam mislila da sam to rešila. Posle toga je nastao haos meni u životu, on je gledao utakmicu. Evo, sad sam stala i pitala ga zašto radi, on nema odgovor - rekla je Zerina.
Istina je da smo se čuli ujutru, ja sam gledao utakmicu. Istina je da nisi bila u stanju za komunikaciju, imala si napade... Ti si vrištala, plakala... - govorio je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako drugačije može žena da reaguje kad je u mojoj situaciji? Da li ti znaš da je sve to (sa Dadom) na sudu? Nisi dobro skovao plan ili si nečovek... - pitala je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.