AKTUELNO

Svi ih osudili!

Nakon pitanje koje je bilo pročitano za Boru Santanu o vezi sa Milicinom sestrom Mirelom Kemez. Milan Milošević je želeo da čuje komentar od Miice Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam rekla da je moja sestra startovala nekog mog dečka. Međutim bila je situacija da je moj bivši pokušao da mi se osveti preko nje, ali ona je tu pogrešila jer mi nije to rekla. Što se tiče Bore, meni to nije normalno, ja ne verujem da su oni imali bilo šta. Ja u to ne verujem, i ovim putem molim sestru da se ne dopisuje ni sa kim. Ja ne mogu da verujem da nije demantovala ovo, baš mi je krivo ali sam baš ljuta. ne verujem da se dopisivala sa Erminom - rekla je Milica.
Ja znam sve, meni se javila Milicina sestra Mirela. I culi smo se da mi je sve rekla - rekla je Ermina.
Ja vas molim da više ne lupate sve to, Bora i ja svakako nećemo biti zajedno - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je kriva tvoja sestra, ona je napravila sranje ne Bora - rekao je Vuk.
Mirela je tebe držala za ruku na tom okupljanju na kom ste bili . To bi bilo kao kada bi Stanija došla kod Kristijana- rekao je Lepi Mića.
Njena sestra i ja smo ostali u kul odnosima, zbog Milice. Ja sa Mirelom nisam bio uopšte. Meni nikad ane bi palo na pamet da je obrnuta situacija - rekao je Bora.
Ja znam da Mirela nije imala lepo mišljenje o Bori, ona je sve vreme govorila da on nije za Milicom. Ona i Tanja su htele da skrenu Milici pažnju na to. Mirela nije volela Boru, a ona se to niotkuda promenilo - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u ovu priču ne verujem jer je meni Mirela rekla da sam trebala da rastavim Milicu i Boru, jer on nije za nju - rekla je Tara.
Molim te Milice, nemoj da lažeš više, meni je Mirela rekla da je mislila da ju je Bora namestio, kada se saznalo za nju i Boru. Ja znam da je ona mislila to - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga