AKTUELNO

Skandal!

Zadrugari biraju prvog nominovanog za izbacivanje i to između Aleksandre Nikolić i Nikole Đorđevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Aleks, ona mi je od boljih drugarica, družim se sa njom, nije pokvarena, da ima dobru dušu ima, upoznala sam je ovde. Ali da je loša po sebe, jeste, ako hoće neka priče istinu, ako neće, to je njena stvar. U nekim sitaucijama je jako naivna, ponekad je i labilna kad je bila sa Filipom, u nekim situacijama je i kontradiktorna. Za mene je ona kao prijatelj dobra, nije sebična i hoće da pomogne. Što se tiče NIkole, zanimljiv lik, fin i kulturan, ušao je sa pozitivnom energijom, to što radi ovde, to je njegova stvar. Ne ću da dužim. Šaljem Nikolu u izolaciju, ostavljam Aleks.
Ja sam sa Aleksandrom super od početka, ne smtatram da je pokvarena i loša osoba i da je bilo kome uradila nešto loše, jedino sebi zbog svojih postupaka. Tu je i da priđe, i da pomogne, i pozajmi, stvarno mogu da kažem sve najbolje za nju i volim da provodim vreme sa njom, odgovara mi kao osoba. Što se Nikole tiče, imamo korektan odnos, radi šta želi, sprda se, ima pravo na to apsolutno, vidi se po njegovoj faci da je dobar dečko, uvek je nasmejan, takva sam i ja vila na početku. Nemam loše mišljenje o njemu i te priče koje priča, ne mislim da nisu neistinite, ali sam čula da je prošao dosta toga u životu, a za sve što je uradio za svoje 22 godine sam stekao, što je za svaku pohvalu. Jednostavno sam sa Aleksandrom bolja, tako da ću poslati Nikolu - rekla je Ivana Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks, ovde svi pričaju da je kurva, prostitutka, a ona je zaboravila jednu suštinu, šta god da je radila u životu, ima pravo da bude srećna u životu! Šta, niko od vas se nije j*bao? Ja nisam, ali dobro, ne znam šta svi morališete! Svi su ovde kurve, svaka žena je kurva! Šta se sada pronalazite? -poručio je Nenad Lazić Neca i sačuvao Aleksandru od izolacije.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga