AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Sanja Stanković i Filip Car ustali su u toku emisije ,,Pitanja novinara" kako bi prokomentarisali njihov odnos. Urednika zabave portala Pink.rs Nemanju Vujčića zanimalo je kakva je njihova relacija trenutno.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo se družimo, šetamo i tako! - rekao je Filip.
Mi se samo družimo, bez zezanja, prijamo, ali kao prijatelj. On je osoba sa kojom ja ne bih mogla da funckinonišem, kao partner pokazao se katastrofa - odgovorila je Sanja.
Da li te je Mina ubedila da je zaljubljena u tebe? - glasilo je pitanje.
Ja sam potencraio to, imao sam i sumnju, sad kakva je Vladimir figura u njenom životu, ne mogu govoriti umesto nje. On je njen bivši momak, i dobar je prema njoj i oseća se dobro kad je pored njega. Što se tiče Mine, ne mogu govotiri u njeno ime, ali za sebe sam stavio tačku, ne mogu pasti ni na jednu njenu provokaciju i šta god da kaže, ne dopira mi do mozga - rekao je Filip.
Ti si poslao Necu da dođe do mene i da pita kako sam ja! Zato što si pre toga mene zvao - ubacila se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si imala potrebu da Sanji kažeš da je Aleksandra bila kod mene u krevetu - odbrusio je Car.
Pitala me je šta mi je - odbranila se Vrbaški.
Ne mogu reći da nisam bio zaljubljen u nju, ali mi nije potrebno da pričam i da budem sa njom, to svakako da ne. Mislim da mi ne treba da gungula sa njom, ono kada sam video na ekranu, smučio mi se život. Nemam potrebu da joj se izvinim, kada bih imao potrebu - pričao je Filip.
Ti treba zbog sebe da se izviniš, jer ne treba da pljuješ po osobi sa kojom se bio - ubacila se Sanja.
Smatram da je jako ružno da se pristupa tako devojci, mogao sam da se sklonim od nje, ali sam izabrao da budem okrutan, vulgaran i nizak, da joj govorim te ružne stvari - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe zanima gde je, sa kim je i šta radi - provocirala je i ljubomorisala je Sanja.
Ne, ja imam potrebu ako njoj nije dobro, da joj priđem i pitam je šta joj je. Ne bih bio čovek od krvi i mesa, da je ne pitam šta joj je, kada vidim da joj nije dobro. Ovo sa Sanjom, ona je sama meni dala do znanja vezano za moje ponašanje, ja sam sam rekao da mi ne treba nijedna veza. Ja prvo trebam da dođem u ljubavni odnos sam sa sobom, da izmenim neke stvari kod mene - rekao je Filip.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga