AKTUELNO

Raspodela i dalje traje.

Posle Rialde Karahasanović, srednji budžet od Kristijana Golubovića dobila je i Milica Kemez, i to je bio poslednji srednji budžet.

Milica mi se uvek drago nasmeje, pričamo o treningu. Muči je Bora, muči je to da li je neko njen najbliži imao nešto sa njim. Ja sam tu vest prvi proširio ovde, ne da bih napravio skandal, nego da joj Bora smiri crv sumnje. Vidim da si sada tužna, ali znaš da si uvek drag gost kod nas u pabu. Dolaziš kod našeg Mišela, koji je uvek raspoložen prema plavušama. Naš crn aparapski konj, koji bi voleo tako malo eurokrem. Rekao sam ti da su mi pisale neke nepoznate osobe o tebi. Ovo nije ništa šta sam pročitao o tebi u jednoj poruci. Nadam se da ćeš biti jaka, budi uporna, volim devojke koje treniraju, prestani da pušiš - rekao je Kristijan, pa podelio nekoliko malih budžeta:

Foto: TV Pink Printscreen

Neci i Bori sam hteo najveći, ali evo mali. Daću vam ja od svog. Juče mi je ukrao but, pa je vratio deset parčića. Znam ja koga je poslao. Čim sam ga video sa tiganjem. I Vuku mali. Za Necu šta da kažem, srećno je dete, nemoj da padaš. Imaš perspektivu, ideš do finala. Nemoj da te ova matora drtina maltretira pod parolom tata - govorio je Kristijan Neci.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem o Vuku, samotnjak vanzemaljac, čudak si veliki, takav i treba da budeš. Dobro si dete, jedina ti je mana prema ovoj ženi (Nadici) i njenoj ćerki. To šmekeri ne rade. Nauči da budeš mangup, kao što je tvoj tata, tim manirima se vodi, želim ti svaku sreću, nadam se da ćeš da isteraš ovo do kraja i da vidiš mezimče svoje. Nemam više loše mišljenje o tebi, na početku sam hteo da te nagazim u toj trci. Ja volim to kad ste brzi, kao što je Vladimir bio, da malo čuknem u toj trci, da povredim, da dam do znanja da sam spreman i da očekujem sve i svašta - istakao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora kao kuče zna da ugrize. Hvala Necinoj mami od srca za sve što je poslala, ja sam tu za Necu. Nemojte da brinete za to, a ova baraba... Ide ka govorinici i kaže da ga pljuje Necina mama. Ja se sećam Džeja, kad nije bio pevač nego krimos, radio me kod Zoo vrta na tri šibice. Tako i Bora me podseća na njega. Ista slika, isto sve. Samo smanji sve to, ne bih voleo da Milica pada u očaj - istakao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.