AKTUELNO

Sve je izneo na videlo!

Trenutno je u Beloj kući počela emisija "Pretres nedelje", a tema o kojoj se priča jeste ispovest o svim ljubavima u Zadruzi Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je zvala moju ženu groktala i plakala. Konstantno je mene Ena zvala i ja sam tada precrtao sa Majom! - rekao je Janjuš.
Raskrinkan si! Ti praviš od mene monstruma, ali ću ja sve da objasnim kad ustanem. Ja tebe nikada nisam demantovala - dobacila je Maja.
Ena i ja smo pre ulaska ovde bili u dobrim odnosima, i kao supružnici i kao prijatelji. Ona žena se namučila mnogo, izdaja ju je zabolela, zato što nije zaslužila to od mene, i onda kada se sve desilo sa Majom, ja sam odlučio da ću joj vatiti sve jer me je povredila. Od svih žena sa kojima sam bio, sa Majom sam bio najbolji! Ja nju trpim jer sam je zavoleo i jer je strast i emocija bila neverovatna, ja sam priznao da je volim i samo budala može da kaže da ja nju nisam voleo, ali se ona meni smučila. Ja sam ovde mogao svašta da radim, ali nisam a onda je ona ušla i napravila haos i sve radim iz inata, a volim je - pojasnio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta da radim sa njom, danas kad sam došao iz kupovine, a smrzo sam se ona me napada ali to je nebitno sada. Moram da kažem da sam mnoge stvari uradio njoj da bi sve osvetio. Mnogo sam propatio zbog nje kao i drugi, je sam joj i dao šansu ali je nije iskoristila ona je znala i ja sam znao da će ponovo doći dan da mi sve ovo radi. Hteo sam da nastavim dalje, ali nisam mogao jer je volim ali sam sam kriv. Došao je dan da mi prekinemo svaki kontakt, a taj dan je danas, jer ovaj odnos je postao takav da će neko nekoga da bije, i da me ona štipa svaki dan. Ja sam tu ljubav ugasio kad sam bio napolju, ali sam rekao da sam joj se ovde približio jer sam hteo da je vratim a neki drugi način i ovo ovde je naš raskid. Žao mi je što je ona jedina posle moje žene kojoj sam sve dao, ja ne znam koliko sam je voleo to je bilo bolesno, ali sve to nestaje. Ja još uvek pazim na nju, a ona mi radi sve najgore na svetu a ona zna koliko mi je zla nanela, Ja želim da sasem i mene i nju ovde, i ja jedino ne mogu ad se sklonim od nje,a svi su mi pričali da moram. Ti moraš da nastaviš svoj život, ali bez mene ja sam prelazio preko mnogih stvari, ali sada ideš sama ja sa tomob više neću da budem. Ja sam nju toliko voleo i kleo sam se, ali želim da spasavam i mene i nju, samo neka se ona skloni - zaključio je Janjuš pred svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga