AKTUELNO

Ne mogu da se pomire sa tim da ga više nema.

U najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro" na televiziji Pink, kod voditelja Irine Vukotić i Žike Nikolića, danas su gostovali voditelj i pisac Vanja Bulić, kao i muzičar Zoran Jagodić Rule. Tema je, kao i prethodnih dana, bio život legendarnog Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra u 56. godini.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su otkrili neke nove detalje o njemu, ali i pričali o raznim anegdotama koje se danima prepričavaju.

On je bio i za suze i smeh i one njegove balade, sećam se kada ja počnem te njegove balade, on se okrene, kaže "G-mol" i počne njegovu "Lubenicu" - pričao je Rule, pa dodao:
U petak, u pola 3 na Novom groblju. Ne znam šta da vam kažem. U jednom trenutku sam tužan, a onda... U kafiću gde se okupljamo, svi smo tužni, suze nam u očima i onda neko nešto ispriča, svi se smejemo. Ne znam kako ćemo dalje bez njega. On je bio tako muzikalan, jedino mu je bilo žao što nije svirao neki instrument, njegov otac je svirao klarinet. Pesma "Imati, pa nemati", uradio je Slavkoni, ja sam mu doneo, mi se vraćamo sa tezge, on je išao kolima ispred mene, stao je, izašao, suze lije, kaže "Ovo je film" - ispričao je Rule.

Foto: TV Pink Printscreen

On je stalno pričao "Ovako ne može da se živi". Davao se svima i pojeo ga je taj publicitet. Ali ne bi mu bile takve pesme da nije tako živeo - rekao je Vanja Bulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.