AKTUELNO

Šok!

Milica Kemez kao ovonedeljni vođa ustala je na kraju nominacija i donela svoj zaključak. Ona je večeras birala između Zerine Hećo i Vladimira Tomovića, budući da ih je ona postavila kao ovonedeljne potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče mog izbora potrčka, mislim da sam uradila ispravnu stvar, jer je priča došla do izražaja, Mina je otišla u izolaciju i potvrdila ono, zbog čega sam htela da je pošaljem, ali sam poslala Zerinu, mislim da sam povukla pametan potez. Što se tiče Zerine, kako si ušla, tako se i zadrugari ponašaju prema tebi. Meni se to ne dopada, ja to nikada ne bih uradila. Ja prva nisam htela da ti priđem, ti si prišla meni, to je delovalo jako arogantno, mislim da si dobila ono što si htela da izazoveš, da budeš negativna prema ljudima da čuješ šta misle o tebi, to je neki tvoj štit, tim stavov ne dozvoljavaš ljudima da ti priđu. Mislim da si se iskreno zaljubila u Vladimira, a da li ti odgovara ili ne, to samo ti znaš. Što se tiče Vladimira i Jovaninog odnosa, ja to ne komentarišem, oni to dovode u pitanje, svaki put oni pričaju u klipovima, ne ja. Ne želim da imam sa njima konflkit, oni moraju da stave tačku na tu priču, jer je i oni potegnu. Jovana ne može da prežali to - rekla je Milica.
Ja da hoću, mogla bih da imam taj odnos - ubacila se Jovana.
Znam, Vladimir to zna, ja imam dobro mišljenje o njemu. Zbog svega što mi je ružno rekao, ja ću Vladimira poslati u izolaciju - odbrusila je Kemezova i nominovala Tomovića.

Većinskim brojem zadrugarski glasova, Zerina je prva nominovana zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga