AKTUELNO

Novo pitanje!

Upravo je u Beloj kući počela još jedna "Igra istine", u kojoj će mnoge istine izaći na videlo! Naredno pitanje je postavljeno za Lepog Miću: "Da li postoji pravi muškarac za Ivanu Marinković, i da mi obrazložiš?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da postoji, milsim da je to Vladimir, jer je on neko ko se sa njom poklapa! Ona bi uz njega imala sigurnoist, a on ima simpatiju koju neće da prizna. To je moje mišljenje. Bilo bi lepo da se druže, pa posle da se desi! Kroz razgovore sa njim, ona bio bhila dovedena da pokaže emociju i tu bi došlo do zbližavanja, ali mislim da je Tomović neko ko je u ovom momentu za nju - rekao je Mića, pa postavio pitanje za Zerinu: Ko su te osobe, koje su ispale bedne i jadne, ali reci puno ime?
Pa evo, one koje nisu smešene: Jovana, ona je nominovala kako treba! Ovde je većina ustajala koju je on izvređao, a oni nisu smeli ništa da kažu ili ih je izmanipšulisao. Svi su sada na njegovoj strani, ja nikome fizički pružila ruku, ali sam tu za svakoga! Ja saqm znala da će to ovako da bude, jer su se svi ismejavali sa mnom, a ja smatram da se on sprda sa njim, na primer, Zola, Miljana, Aleksandra koju je strašno vređao, ima ih dosta koji su sad trenutno u vezi, a sa devojkama je Vladimir imao nešto. Sledeća stavka, Janjuš koji je imao problem sa njim mene je nominovao, i ti neki muškarci koji su se svađali sa njim,a mene nominuju!

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam žena da bi mene Vladimir podizao i uzdizao! On je emne nominovao dva puta, ali sam rekao zašto i mene niko ne treba da štiti, samo iz jednog razloga ja njega nisam nominovao. Uvek kada sam imao loše trenutke, on je sedeo pored mene i nikada mi nije uputio neke reči loše - rekao je Filip.
Ja sam sve lepo obrazložio! Ti nisi normalna, i bolesn si kao si videla nešto između njega i Maje, ali ja znam zašto sam sve uradio kako jesam - dodao je Janjuš.
Ja se Caru i Janjušu zahvaljujem na svemu - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga