AKTUELNO

Šok!

Kao što je domaćin emisije "Radio Amnezija" već najavio, teme koje će danas zajedno sa svojim gostima komentarisati, tiču se najudarnijih priča koje su obeležile nedelju za nama, a jedan od glavnih aktera jeste i sama Jovana Ljubisavljević koja će imati priliku da odgovori na pitanje koje joj je Marko Đedović postavio. Međutim, misica nije bila u stanju da dođe.

Nakon toga, Bora je pozvao Frana Pujasa koji je juče imao haos tokom emisije koja se odigrala na imanju. On je danas imao poziv sa najmilijima, a sada je tu da objasni šta se juče desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da zaboravim šta se desilo juće. Ja i Paula više ne pričamo, to se od sinoć desilo. Ona tvrdi da sam janju trebao da branim, a ja to ne mogu - dodao je Fran.
Kakvi su odnosi sa Čorbom?
Nikakvi, komuniciram samo sa troje ljudi - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo da je na tebe sve uticalo emotivno, ja bih voleo da malo staneš na noge - dodao je Vuk.
Na onu fazu sa početka se neću vratiti nikada - nasmejao se Fran.

Nakon toga, kod Bore je došao i Milan Janković Čorba zajedno sa Sandrom Rešić koji su dali svoj komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Franu pružio ruku nakon haosa, nisam ja kriv za ono, njegova devojka je kriva, video sam posl tri dana kakva je. On je danima dolazio do mene, a onda saznajem da je Čorba ovakav, onakav i to. Nemam problema prema dečku - rekao je Čorba.
Sandra, objasni situaciju koja se juče desila sa šlagom i sa Necom? - pitao je Bora.
Za mene je to bilo impulsivno i svi su bili šokirani tvojom reakcijom, a ja mislim da bih gore reagovala. Ja sam rekla da je čak i najbolji komentar rekao za tebe, nije trebao da ti zalepi šlag. On je uzeo dva, pa ti je zalepio kao za ljubav ili za razočaranje. Mi smo njemu danima govoilli da ne treba da se šali toliko sa tobom i da te provocira - dodala je Rešićeva.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga