AKTUELNO

Čim je Mića zapevao, žiri je skočio na noge.

Dve zadrugarke koje su rođene istog dana, Marija Kulić i Aleksandra Nikolić, za večerašnju "Novogodišnju Zadrugoviziju" uparile su se sa pevačem Lepim Mićom, te su svo troje na velelepnoj sceni izveli pesmu Miroslava Ilića - "Lažu da vreme leči sve".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je odmah pustio glas, a Maja Nikolić, Ljupka Stević i Sandra Afrika su zaigrale pored crvenih stolica. Dok je Mića pevao, Marija i Aleksandra su igrale pored njega u elegantnim odevnim kombinacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov večerašnji nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri prokomentarisao je ovaj zanimljiv nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je moj ratni drug, jedino još nismo bili u bunaru na Farmi. Inače smo prošli sve u rijalitijima. Mićo, ovo ti je najbolji nastup na svim Zadrugovizijama, ali ove dve dame oko tebe su napravile štimung. Marija izgleda bolje, stvarno, nego devedeset posto učesnica i žena koje su mlađe od nje. Nemoj da plačeš i da se nerviraš, čuvaj živce za svoju decu. Obožavam klipove s Miljanom i tobom. Ti si prava majka koja se nervira i brine. Ja tebe volim što si prava majka, baka i što je sve na mestu što kažeš. Ti se junački boriš za sve. Što se Miće tiče, fališ mi - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija može da drži kurs devojkama kako treba da se ponaša dama, mi ste fokusirani i dajete blistavost - rekao je Dejan Milićević.
Ja ću da se složim s Dekijem. BIli ste sjajni, pesma je predivna - govorila je Sandra Afrika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bio nastup i pesma za dušu, od mene ćete sigurno dobiti ocenu, a ti lutko moja (Aleksandra) pokaži koliko si jaka i osmeh na lice - rekla je Ljupka.
Marija za svoje godine izgledate fantastično, Aleksandra svaka čast, Mića uvek na nivou. Žao mi je što ne snimiš neki hit, pa opet Đekson da ga obrati. Došli ste s nekom energijom laganom, takva je i pesma, sve je na mestu, umereno - govorio je Gazda Paja.

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku teksta.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Nikolić

#Lepi Mića

#Marija Kulić

#Novogodišnja zadrugovizija

#Zadruga 4

#Zadrugovizija