AKTUELNO

Pokidali!

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su praktično nerazdvojni u poslednje vreme, zbog čega skoro svi zadrugari sumnjaju u njihov odnos. Oni su odlučili da se spoje i na "Novogodišnjoj Zadrugoviziji", a za trećeg člana grupe odabrali su Stefana Šebeza. Njih troje su se predstavili pesmom "Skupo bi te platio", koju u originalu izvode Vanja Mijatović i Nenad Sinđelić Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov se na sceni pojavila u venčanici, a u jednom trenutku se zbunila i zaboravila tekst. Ipak, to ovu ekipu nije preterano omelo, s obzirom na to da se Ša umešao i podržao Simovu. Ovaj nastup svakako je mnoge oduševio, a uživali su i članovi žirija koji su ustali iz stolica i zaigrali dok je Tara pevala.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Usledili su i komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo fenomenalno Izvukla si sve, popravila si se mnogo. Svaka čast - rekao je Gazda Paja, Tari.
Ne da si se popravila, nego sti top, ljubavi. Svaka čast i momcima, mnogo ste joj pomogli. Mnogo. Ti si Ša profesionalac, sarađivali smo - rekla je Ljupka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara prelepa si večeras i lepo si otpevala. Malo si se zbunila, ali ništa strašno. Ša, nema potrebe da te komentarišem, ti si moj brat. Stefi super je bilo. Sviđa mi se što ste se isto obukli. Jedini koji su do sada uklopili boje. Sve mi se svidelo - poručila je Sandra Afrika.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe se plašim - rekla je Tara, Maji Nikolić koja je sledeća komentarisala.
Mene? Nije se osetila trema, Tara. Ša je rođen isto kad i ja, ali Tara je sve opravdala. Izgleda kao princeza. Izabrali ste ono što stvarno vama leži. Ša nastavi dalje. Meni je žao što si oženjen, jer ja volim rijaliti i volim da gledam ljubav - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Novogodišnja zadrugovizija

#Stefan Šebez

#Tara Simov

#Zadruga 4

#Zadrugovizija