AKTUELNO

Žele ga u duetu sa Paulom.

Duet Kristine Kije Kockar i Nenada Aleksića Ša, pesmu "Pazi flow", na večerašnjoj "Novogodišnjoj Zadrugoviziji" izveli su Kijina mama Nadica Zeljković i reperov prijatelj Fran Pujas. U ovoj grupi je trebalo da se nađe i Nina Oluić, ali je ona juče napustila "Zadrugu 4", te su tako Nadica i Fran bili jedini duo večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica je večeras pokušala da "izimitira" svoju ćerku, a energija joj nije manjkala, dok je Fran u potpunosti skinuo pokrete svog prijatelja u rijalitiju, Nenada Aleksića Ša, koji mu je i pomagao oko nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje su imali detaljno osmišljen stajling, a Kijina majka se pojavila u muškom duksu i patikama, uz zeleni karmin, pa je naglasila da je Kija sigurno prezadovoljna.

Nastup Nadice i Frana možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri je jedva čekao da prokomentariše ovaj nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgledaš kao američki ritam, zašto Paula i ti ne napravite neku grupu? Takav par, top! Super je sve, samo vam je falila neka Matora - našalio se Paja.
Meni se ovo svidelo, nema veze što si malo pobrkao tekst. Čini mi se da je Kija imala neki duži tekst ovde - komentarisala je Ljupka.
Mislim da se Kija sada kida od smeha - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran, pokazuješ iz dana u dan kako si drugačiji, svaka ti čast što umeš i da nađeš prave reči i poklanjam ti duks gde piše "drugačiji od svih" - rekao je Dejan.
Odličnu ste pesmu izabrali, gospođo, svaka čast! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Fran Pujas

#Nadica Zeljković

#Novogodišnja zadrugovizija

#Zadruga 4

#Zadrugovizija