AKTUELNO

On nije znao šta ga je snašlo!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku, a sudeći po dosadašnjem toku iste, ovo veče definitivno obećava i u nastavku. Zadrugari su se okupili oko crnog stola, kako bi čuli šta novinari imaju da ih pitaju, a naredno pitanje koje je postavljeno, bilo je za Milana Jankovića Čorbu, međtim Kristijan Golubović je odgovorio umesto njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si podsticao nasilje u tom trenutku, sve si mogao sutra da mu kažeš? - glasilo je pitanje Nemanje Vujčića.
Čorba je pogrešio, i isprovocirao Cara. Kao da sam se ukopao, bio sam jako zbunjen, očekivao sam da reaguje Vlada, međutim sekunde su igrale. Jedna po jedna stvar me sve više ukopavala, ali me nije rasplamsala, da dođem u sukob. On je trebao da me zaustavi, i da se ne pravi frka. Ja ne bih krenuo na Filipa sigurno - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja namera nije bila da ih sukobim, a možda je tako izgledalo! Zabole me ku*ac, to moja namera nije bila - rekao je Čorba.
Čorba, ti si ga nagovarao, da zaštiti Minu? - bilo je podpitanje.
Njegova faca je bila takva da neće ništa, ruke su mu bile u džepovima, video sam da neće ništa. Meni samo nije bilo jasno zašto ne reaguje - nastavljao je Čorba.
To sada ispada perfidno, i dvolično. Video si da je miran, a hteo si da podstakneš njihov sukob i raspravu - dodao je novinar Nemanja Vujčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet kažem, nisam hteo da izazovem sukob! - bio je uporan Čorba.
Zbog čega ti je stalo do Cveleta, od kada se družite? - nastavio je novinar Nemanja Vujčić.
Filip u celoj ovoj priči namiguje Mini! - konstatovao je Mića.
Ne treba Car da se potuče sa Kristijanom, ali da pokaže neki stav, on je ćutao, a ja sam bio isprovociran. Ako treba da kažem da sma kriv, priznajem, kriv sam. jesam možda sinoć pogrešio - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su se Maja i Janjuš svađali, ti si se smejao? - nastavio je novinar Nemanja Vujčić.
Ja sam video da je Janjuš gledao u kamere, bilo mi je smešno, neću sad da plačem. Ja sam se iznervirao zbog šamara, koji je Car udario Cveletu - objasnio je Čorba.
Sukob u pabu, za šankom, kada su se Maja i Janjuš pokačili? Nisi reagovao uopšte? - glasilo je naredno pitanje za Čorbu.
Nisam osećao potrebu da reagujem. Ja sma stalno učestvovao u njihovim raspravama, a taj put nisam. Bilo je i za testo i za kečap i ostalo - pravdao se Čorba novinaru.
Deluje kao da sis eu plašio? - bilo je naredno pitanje.
Ma ja sada stojim ispred njega, nemam ja problem! - pravdao se Janković.
Pustio si velika krila od kada si sa Kristijanom! - vikala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga