AKTUELNO

Ljubavni triugao!

Naredno pitanje postavljeno je za Aleksandru Nikolić: "Vidimo da si jako srećna, da, da li je to zbog Filipa?"

Foto: TV Pink Printscreen

Veoma si raspoložena ove nedelje, imalo je veze sa Filipom, ali sam shvatila da sam pogrešno radila i nisam trenala da budem prisna sa njim, jer on ustane i kaže kako voli drugu i ja se osećam poniženo. stalno nalazi zamerke, odnesem mu sendvič, i to mu ne valja, ali možda namerno radi! Planiram da razgovaram sa njim, planiram da mu kažem sve otvoreno i šta mi smeta. Iskreno, ne znam da li će moći sve da ispravi,mi smo imali neku svađu žustru, ali sam mu sve oprostoila i više me ne vređa, i kada se družimo pozitivni smo, i ne smatram velikog greškom to što sam prešla. Ja kad gledam njega i Minu sa strane, jako je ružno i jako mi je žao nje, ali smatram da to meni ne bi moglo da se desi. Milsim da on ne bi mogao da obelodani vezu, jer mi stalno spominje Kristijana, i mislim da je malo ljubomoran na njega. On to meni zamera, i ne može da pređe preko toga, ali ja ću pustiti vreme, i ne želim ništa da potenciram i za sada će ostati na tome. Mi smo se poljubili, i bili smo prisni, ali se kajem i desilo se, i svesna sam da sam roditelje razočarala jer nisu za moju vezu sa njim, ali je emocija i stras proradila - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Car kaže kako Minu voli, a ova priča o ljubavi, šta je ovo? - rekao je Mića.
Pa je ne znam šta se dešava, mislim opet ne bih ja to nda komentarišem, jer je moj i njegov odnos završen. on potencira komunikaciju sa mnom, ali ja mislim da je on slobodan, a da je zaljubljen jeste. Stalno pokušava da dođe u komunikaciju sa mnoim, ali je kod mene na ignoru i tako će i ostati,a ja sam se posvetila sebi! Smnatram da ne možemo da budemo ni nprijatelji, i ja jega ne primećujem jer mi je udelio najgore moguće uvrede, a meni se zamera jer sam prelazila preko svega, i sada sam dobro a na taj odnos sam stavila tačku! On ovde ne može sam, i zato ide kod nje, jer ima prođu! - rekla je Mina.
Ovo je šou program, Minu i Cara neću da komentarišem, jer su oni za posmatrenje u bolnici zatvorenog tipa. Što se tiče Aleks i Cara, meni je to zdraviji odnos, jeste mu zunula kamen u zube, ali nije bilo uvreda a ona laže kad kaže ad nema emocija, jer se njoj samo on sviđa. Njega koči jer su za nju svašta pričali, ili zbog prebrzog prelaska sa jedne na drugu, jer je on taj tip. A Minina reč je kao kada padne snega, pa grane sunce,a on ne zna gde bije glavom i on je podvojena ličnost, on nije zaljubljen u Minu, on je opsednut njome! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga