AKTUELNO

Haos!

Aleksandra Nikolić bila je sledeća žrtva Filipa Cara u ranim jutarnjim satima, te su oni popričali o njihovom odnosu, pa je zadrugar otkrio njenu tajnu iz kreveta, zbog čega se ona naljutila na njega i napravila dramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo žao, nisam znala šta ti je, kapiraš? - pričala je zadrugarka.
Šta ti ne spavaš? - upitao je Filip.
Pričala sam nešto sa Borom, došla je Milica - ispričala je Aleksandra.
Samo praviš ljude ljubomornim, Maju Marinković, Milicu... Sediš sa muškarcima sa kojima nešto ima i konstantno imaju problem zbog tebe, valjda voliš tu reklamu, ne znam. Znaš kako je kada ona uplakana dođe u sobu i zatekne tebe kako pričaš sa njim. Nemoj meni glumiti, sit sam glume za sva vremena, sedi još malo sa mnom. Obrati pažnju šta radiš - popovao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne radim ništa loše - poručila je Aleks.
Ja znam da ti nemaš lošu nameru, ali kad te neko ne gotivi! Ti si meni rekla da si namerno potencirala priču za Kristijana, nemoj mi ruku na usta stavljati - nastavio je Filip.
'Ajde, ne pričaj gluposti ti! Ja sam rekla da namerno radim neke stvari iz osvete, pusti ti mene, 'ajde - odbrusila je Aleksandra.

Aleksandra je potom napustila Filipa, a on je nastavio kjao i inače da je prati u stopu, ali mu je ona stavila do znanja da je više ne zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga